Prijzen

Prijzen

MAAND

PRIJSapril

€ 375,00

mei

€ 450,00

juni

€ 600,00

juli

€ 1250,00

augustus

€ 1250,00

september

€ 600,00

oktober

€ 450,00

Genoemde prijzen zijn per week, inclusief gas, water, elektra, exclusief toeristenbelasting. Bij boeking betaalt u 40% aan. U krijgt dan een huurovereenkomst (in tweevoud) toegezonden waarvan u er één getekend aan ons dient te retourneren. Tevens krijgt u een gebruikersovereenkomst. Deze overeenkomst dient u mee te nemen en aan de Nederlandse receptie op de camping te overhandigen.

Zes weken voor vertrek maakt u de overige 60% over, de toeristenbelasting ten bedrage van € 1,90 (per dag per persoon vanaf 18 jaar) alsmede een borg van € 150,00.  Voor controle op de camping en de toegang tot het zwembad is een door de camping afgegeven polsbandje verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per persoon en dienen bij aankomst bij de Nederlandse receptie voldaan te worden.

Uiteraard krijgt u de borg na thuiskomst weer terug als er geen schade is en het chalet schoon is achtergelaten. Alle gasten dienen zich te houden aan het reglement van de camping (bijvoorbeeld rust gedurende nachtelijke uren). Overtreding van dit reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben. Huisdieren zijn niet toegestaan in het chalet en wij verzoeken u alleen buiten te roken.

Bij de receptie zijn kinderstoelen en campingbedjes te huur (geef dit aan bij uw boeking).

De Nederlandse eigenaars zijn ingeschreven onder “Les Sables D’or - Agde” bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer H 40478497.

Hoewel de informatie op deze site permanent zo nauwkeurig en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen en/of onjuistheden in tabellen, afbeeldingen, prijzen of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze internetsite kan derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.