De camping

De camping Les sables d'or

Het Nederlandse deel op het terrein ligt pal aan de Middellandse Zee. De Nederlanders hebben zich gegroepeerd in een Vereniging van Caravan-Eigenaren met eigen beheer (circa 12 hectare). Onze gasten krijgen een warm welkom bij de Nederlandse receptie. Alle mobilhomes staan op percelen van circa 100 m².

Tegenover de hoofdingang ligt een subtropisch zwembad met een totaal oppervlak van 1200 m². Het zwembad is o.a voorzien van diverse glijbanen, kinderbaden en een jacuzzi. Wel moet er een polsbandje aangeschaft worden. Dit om niet-campinggasten uit het zwembad te weren. Het zwembad is toegankelijk van begin mei tot half september. 

Rond de entreepartij is een supermarkt gevestigd. Iedere morgen kan men kraakvers brood kopen bij de croissanterie, er is een wasserette, een restaurant met afhaalmogelijkheden, pizzeria, bar annex discotheek, automatenhal, internetcafé, kapper en een kiosk waar men iedere dag in het hoogseizoen en een gedeelte van het voor- en naseizoen een Nederlandse krant kan verkrijgen.
De camping is voorzien van een hamam, sauna, fitness en tennisbanen. Voor de kleintjes is er mini-club en een speeltuin.

Voor meer informatie en foto's verwijzen wij u naar: Village club ‘Les Sables d’Or’ in Zuid-Frankrijk, Camping (lessablesdor.nl) of Home - Village Club les Sables d'or - Camping Cap d'Agde - Occitanie (camping-sablesdor.com).